3D Paradise Paintball

3D Paradise Paintball 3.0.4

Ballen schieten in een tropische omgeving

VOOR

  • Realistische speelomgeving
  • Veel verschillende wapens
  • Speelfiguur aanpasbaar

TEGEN

  • Geen

Uitmuntend
8

Het spel 3D Paradise Paintball staat garant voor een lekker partijtje schieten in de tropen. De 'first person shooter'-game dropt je in realistische zonnige speelvelden, waar je met verfballen lekker op andere paintballers mag knallen.

3D Paradise Paintball geeft je heel wat grof geschut en tijdens het paintballen wissel je makkelijk van wapen. Bovendien zien je guns er net als je speelomgeving realistisch uit. De graphics zijn ronduit goed en bovendien is de kwaliteit ervan aan te passen. 3D Paradise Paintball presenteert zich als dashboard-widget, maar je speelt het spel naar keuze ook op groter formaat.

Ben je een einzelgänger of schiet je liever in teamverband; 3D Paradise Paintball laat jou de keuze. Tevens bepaal je zelf het aantal eventuele online medespelers en de duur van het spel.

Zo'n schietspel op je dashboard is best handig. Je onttrekt 't namelijk met 1 druk op de knop aan de ogen van nieuwsgierige collega's of je bazen. Maar dat is niet het enige leuke aan deze game; 3D Paradise Paintball is mooi, ontspannend én bevat ook nog eens een sociaal aspect.

Meeste downloads Actiespellen voor mac

Meer
3D Paradise Paintball

Download

3D Paradise Paintball 3.0.4

Beoordelingen about 3D Paradise Paintball